Bases del Concurs de fotografia 2020. Racons de Corbins

06/03/2020

  1. La fotografia participant ha de reflectir un racó que us cridi l’atenció o amb encant  de Corbins.

 

  1. Formaran part del concurs totes aquelles fotografies penjades a Instagram amb l’etiqueta #raconsdecorbins , que segueixin el perfil de @viucorbins i l’etiquetin a la fotografia.

 

  1. Pot participar en el concurs qualsevol persona física de 16 anys o més. En el cas de persones de menys de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

 

  1. El concurs comença el dia 8 de març i  finalitza el dia  22 de març.

 

  1. Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi.

 

  1. Les fotografies han de ser originals.

 

  1. Les fotografies no poden tenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

 

  1. El jurat estarà format per un membre de l’Ajuntament de Corbins, un professional del món de la fotografia i una persona més del municipi de Corbins.

 

  1. Els premis seran:
  • 1er premi: 100 € i la contraportada de la revista 5 cèntims
  • 2on premi: 75 €
  • 3er premi: 50 €

 

  1. L’Ajuntament es posarà en contacte amb la persona guanyadora mitjançant el seu perfil a Instagram,  deixant un comentari a les fotografies guanyadores, i/o mitjançant les vies al seu abast i que consideri oportunes. El nom de la persona guanyadora es publicarà al web i/o  xarxes socials de l’Ajuntament. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #raconsdecorbins implica l’autorització per contactar amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia.

 

  1. Totes les imatges que participin en el concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Corbins. Els participants al concurs cedeixen tots els drets de propietat intel·lectual o industrial, existents o que puguin derivar, de les fotografies penjades amb el hashtag ja mencionat, amb motiu de la seva participació en aquest concurs. L’Ajuntament pot fer anar lliurement aquestes imatges a la seva  web, xarxes socials, altres publicacions tant online com offline.

 

  1. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a https://help.instagram.com/478745558852511 . L’organització es reserva el dret de deixar els premis deserts.

 

  1. La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #raconsdecorbins significa l’acceptació d’aquestes bases.